↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


.

Tuesday, October 21, 2014

Tempahan Agar-agar dan Puding Hantran

....


Tempahan Agar-agar dan Puding Hantran, Strawberry snow pudding juga tempahan dari Puan Zawati, alhamdullilah sempat K1 menyiapkan kesemua tempahan tersebut pada masanya.. TQVM Puan Zawati dan Selamat Pengantin Baru buat anak dan menantu.


Puding Tembikai Kuning terakhir yang sempat K1 siapkan .. Walaupun tempahan Puan Zawati agak banyak juga sehingga terasa takut tak dapat siapkan pada waktunya.. Alhamdullilah dengan izin Allah kesemuanya tempahan dapat di siapkan dan terima kasih buat anak perempuan K1 yang datang membantu..

Puding Tembikai Kuning, Strawberry Snow Pudding dan Set Bakul Pastry bersama tart nenas, kesemua untuk majlis perkahwinan anak perempuan Puan Zawati .. TQVM :)

Monday, October 20, 2014

Bakul Pastri Hantaran

....


Bakul Pastri Hantaran bersama tart nenas bentuk buah-buahan antara hantaran yang di tempah oleh Puan Zawati.. TQVM dear..

Dah agak lama jugak K1 tak mengayam bakul pastri .. adoi sampai terkehel tangan mencanai dohnya yang keras dan liat tu hee hee .. sebab dah lama tak buat jadi K1 rasa macam nak buat je :)

Cara mengayamnya sama juga macam mengayam bakul dari buluh atau lidi, cuma ini dari doh pastri, jangan risau, bakul ini pun boleh di makan ..  tapi pastikan gigi anda cukup kuat untuk mengunyahnya ^____^ hee hee

Bila dah siap diayam dan di bakar, bakul pastri boleh lah di hias dan di isi dengan buah-buahan dari biskut tart.  Sungguh manis di jadikan hantaran atau pemberian untuk hari-hari istimewa ..

White Tuxedo Cake / Kek Tuxedo Putih

....


White Tuxedo Cake / Kek Tuxedo Putih, khas buat si jejaka.  Pengantin lelaki tampak elegan, hebat bergaya dengan tuxedo putih dan tie kuning keemasan..  TQVM Puan Zawati :)

White Tuxedo Cake / Kek Tuxedo Putih, bentuk retangular, walaupun kebiasaan tuxedo berwarna hitam, gandingan warna putih bersama kuning keemasan menyerlahkan kehebatan kek tuxedo ini.  Bagi yang maukan hantaran yang bergaya elegan, kek tuxedo ini memang hantaran yang sesuai buat pasangan ..

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas